Δελτίο Τύπου: Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε Το Μπενάκειο Παιδικό Κηφισιάς

Η μεγάλη οικογένεια του Μπενάκειου Παιδικού Κηφισιάς υποδέχθηκε τους φίλους του σε ένα εορταστικό κλίμα και έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.
Σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση αντάλλαξαν όλοι θερμές ευχές για τη νέα δεκαετία που ανατέλλει με την ευχή να ανταποκριθούμε σε νέες προκλήσεις διαγράφοντας την ίδια επιτυχία με το επόμενο κεφάλαιο της μεγάλης ιστορίας του Μπενακείου Παιδικού Κηφισιάς.
Στο πλαίσιο της Κοινωνικής προσφοράς από τους ιδρυτές του, την Βιργινία και τον Εμμανουήλ Μπενάκη, παραδόθηκε χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε για το Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης του Παιδιού μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του ‘Mini Marathon’ που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κολεγγίου Αθηνών, όπου γονείς, παιδιά και προσωπικό έτρεξαν μαζί για καλό σκοπό.
Παράλληλα διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία μια ακόμη κοινωνική δράση το ‘Xmas Sweet Bazaar’ όπου με την βοήθεια των γονέων των μαθητών του Μπενακείου Παιδικού Κηφισιάς συγκεντρώθηκαν παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά τα οποία πουλήθηκαν για να ενισχυθεί επίσης το Χατζηπατέρειο ίδρυμα.
Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Μπενακείου Παιδικού Κηφισιάς κ. Μαίρη Παντέχη, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, το προσωπικό και όλους τους συνεργάτες του Μπενακείου για την παρουσία τους, την προσφορά τους και την στήριξη τους καθώς χωρίς την συμβολή τους δεν θα υπήρχε σήμερα αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Χατζηπατέρειου Κέντρου Αποκατάστασης και Στήριξης του Παιδιού κ. Χατζηπατέρας ευχαρίστησε με την σειρά του την Διοίκηση του Μπενακείου Παιδικού Κηφισιάς για την πολύτιμη και ανεκτίμητη προσφορά του τονίζοντας ότι αυτές οι δράσεις φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου αποτελούν αξίες και στόχους συνυφασμένες με την ιστορία του Μπενακείου.

 

Comments are closed.