Δελτίο Τύπου HEART DAY…LOVE IS IN BENACTION

52605480_1028120710730606_3467579994325123072_n

Κηφισιά 14-3-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 

Στο Μπενάκειο Παιδικό Κηφισιάς προσφέραμε αμέριστη Αγάπη σε παιδιά, ηλικιωμένους και αδέσποτα πυρόπληκτα ζωάκια, πιστοί πάντα στις αρχές μας και στο όραμα των Ιδρυτών μας.

 

HEART  DAY    ….           LOVE IS IN BENACTION

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μπενάκειο Παιδικό Κηφισιάς η εκδήλωση αγάπης που στόχο είχε να την εξωτερικεύσουμε σε ηλικιωμένους που ζουν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του γηροκομείου Αθηνών, στην Action Aid που το Μπενάκειο στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια την μικρή Leticia από την Βραζιλία αλλά και σε αδέσποτα πυρόπληκτα ζωάκια του Δήμου Μαραθώνα και του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα.

Οι μοναδικές  κατασκευές που δημιούργησαν τα παιδιά με τους γονείς τους, μοιράστηκαν αναλόγως στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών και στο Δήμο Μαραθώνα, ενώ τα έσοδα από πωλήσεις χορηγιών διατέθηκαν για την μικρή Leticia.

Με ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε επίσης, βιβλιοπαρουσίαση παιδικής ιστορίας με τίτλο: « Η μεγάλη νίκη της Ζωής» Εκδόσεις Σαΐτη, από τη  συγγραφέα  Ελένη Τσαλδίρη στηρίζοντας την προσπάθεια της, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις διατέθηκαν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας και με περισσή αγάπη στήριξαν για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας, μοιράζοντας απεριόριστη ανακούφιση στους συνανθρώπους μας που την είχαν ανάγκη.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους εκδοτικούς οίκους «Ψυχογιός, Διόπτρα, Πατάκης, Μίνωας, Άγκυρα, Παπαδόπουλος» και το βιβλιοπωλείο «Le livre Οuvert» στην Κηφισιά για την ευγενική προσφορά τους σε βιβλία προκειμένου ο στόχος μας να έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Ευχαριστούμε τα καταστήματα «Βενέτης και Alpa» για τα γλυκίσματα που μας προσέφεραν, καθώς και τα «Pet Stop» και «My Pet» στην Κηφισιά για την χορηγία τους σε τροφές για τα αδέσποτα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα  Καραμανώλης στη Δροσιά για την προσφορά του σε υλικά για τις εικαστικές μας δραστηριότητες.

 

Comments are closed.