ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Μαγειρέψαμε όλοι μαζί …για καλό σκοπό!

IMG_1962

Κηφισιά 21-05-2018

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 

Στο Μπενάκειο Παιδικό Κηφισιάς μαγειρέψαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για… καλό σκοπό προσφέροντας  χαμόγελα, αισιοδοξία και ελπίδα σε άπορους οικογένειες, πιστοί πάντα στις αρχές μας και στο όραμα των Ιδρυτών μας.

 

 

Σε μια ακόμη δράση κοινωνικού χαρακτήρα προχώρησε η Διοίκηση του Μπενακείου Παιδικού Κηφισιάς, πιστοί πάντα στις αρχές και στο όραμα των Ιδρυτών της.

Με συμπαραστάτες και αρωγούς τον γνωστό Chef κ. Δημήτρη Σκαρμούτσο και την ομάδα του “Δειπνοσοφιστηρίου” υπό την καθοδήγηση του κ. Τάκη Χριστοφιλέα μαγειρέψαμε για…καλό σκοπό προσφέροντας αγάπη, αλληλεγγύη και ελπίδα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η εν λόγω πρωτοβουλία του Σχολείου μας αποτελεί μέρος μιας σειράς δράσεων που έχει σκοπό την καλλιέργεια της  κοινωνικής συνείδησης και προσφοράς στα παιδιά, από αυτή την μικρή και τρυφερή ηλικία.

Η Πρόεδρος του Μπενακείου Παιδικού Κηφισιάς κ. Μαίρη Παντέχη στον χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την ευαισθησία τους και την αλληλεγγύη τους στο κάλεσμα του Μπενακείου, καθώς και τους κ.κ. Σκαρμούτο και Χριστοφιλέα για την αμέριστη στήριξη και προσφορά τους στην κοινωνική δράση του Μπενακείου Παιδικού Κηφισιάς.

“Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την παρουσία σας, η ελπίδα και τα χαμόγελα δεν θα σβήσουν από τα πρόσωπα των άπορων  οικογενειών που στηρίζει ο Δήμος Κηφισιάς.

Με τέτοιου είδους δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης τιμούμε τους Ιδρυτές μας που έθεσαν πρώτοι τα θεμέλια της κοινωνικής προσφοράς.

Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι με τη συνεργασία όλων, μικρών και μεγάλων, μπορούμε να πετύχουμε πολλά ώστε το έργο του Σχολείου μας, να συνεχίσει με περισσότερες και διαφορετικές δράσεις” κατέληξε η κ. Παντέχη.

Επισημαίνεται ότι, η παράδοση έγινε με την καθοδήγηση της Οργάνωσης «Μπορούμε» στον χώρο του  Κέντρου Παιδιού και οικογένειας ΠΝΟΗ του Δήμου Κηφισιάς για τις ευπαθείς ομάδες τους Δήμου.

 

Comments are closed.