Εγγραφές

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2022-23

Σας ενημερώνουμε ότι από  τις αρχές Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η έναρξη της υποβολής των αιτήσεων, για όσες οικογένειες ενδιαφέρονται να πάρουν πληροφορίες, να ξεναγηθούν στο χώρο μας και να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Μπενάκειο για το επόμενο σχολικό έτος .

Εφόσον στα τέλη Απριλίου αυτές οι αιτήσεις ξεπερνούν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων για κάθε τμήμα ξεχωριστά, θα προβούμε σε διαδικασία κλήρωσης τον Μάιο, για την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν εκ νέου.

Δεκτές για εγγραφή θα γίνουν μόνο οι αιτήσεις των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2020, το 2019, το 2018 και το 2017.

Επίσης, δεκτές προς εξέταση γίνονται και οι αιτήσεις των οικογενειών που για κοινωνικοοικονομικούς λόγους αιτούνται υποτροφίας. Για αίτηση υποτροφίας η υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει έως τα τέλη Μαΐου. Η Επιτροπή των Υποτροφιών του Δ.Σ. έως τα τέλη Ιουλίου ενημερώνει τις οικογένειες για τις αποφάσεις επί των εγκεκριμένων υποτροφιών.

Οι αιτήσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν ως εξής:

-στη γραμματεία του σχολείου μας από τις 9.00 έως 15.00 καθημερινά
-ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας
-με fax στο 210-6252886

Σε περίπτωση που εξυπηρετηθείτε εξ αποστάσεως θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τηλεφωνικώς ότι παραλάβαμε την αίτησή σας και είναι ευανάγνωστη στα τηλέφωνα:
210-6200245 & 210-6252886 από τις 9.00 έως τις 15.00.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕΙΜΕΙΩΣΗ: Ενημερώνουμε ότι, λόγω των συνθηκών του κοροναϊού, οι ενημερώσεις των γονέων που ενδιαφέρονται να πάρουν πληροφορίες για τις εγγραφές, πραγματοποιούνται και με βιντεοκλήσεις από απόσταση, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τη Γραμματεία του Σχολείου.

Από τη Διεύθυνση

Κατεβάστε την αίτηση εγγραφής εδώ >>