Είπαν για μας

Το Μπενάκειο της καρδιάς μας…

Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψεις μέσα σε δυο προτάσεις ένα υπέροχο σχολείο. Στο Μπενάκειο βρήκαμε μία δεύτερη οικογένεια για εμάς, μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά. Περάσαμε τέσσερα χρόνια γεμάτα χαρά, δημιουργικότητα, έμπνευση, παιχνίδι, αγάπη, πολιτισμό, φιλίες.

Σας ευχαριστούμε για όλα όσα προσφέρατε στα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια και με ιδιαίτερη συγκίνηση σας αποχωριζόμαστε, πλέον οριστικά.

 

Ηλέκτρα Καρακατσάνη & Νίκος Σαφής Γονείς Μιχάλη 8 χρ. και Ελευθερίας 6 χρ.

Οικογένεια Σαφή

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι…ταξιδέψαμε σε μέρη φανταστικά, γνωρίσαμε άτομα διαφορετικά αλλά και ξεχωριστά, μάθαμε πράγματα πολλά. Μα πάνω απ’όλα γίναμε ομάδα, ένα γερό καράβι που έχει άγκυρα την ΑΓΑΠΗ!

Σας ευχαριστώ για τις αγκαλιές που μου χαρίσατε απλόχερα!

Ωρίωνας Γεωργαντζής 6χρ.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη, την υπομονή και το ενδιαφέρον σας κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών. Με εκτίμηση, αλλά κυρίως με αγάπη, οι γονείς!

Οικογένεια Γεωργαντζή - Γονείς Ωρίωνα 6χρ, Στέλιου 5χρ και Τριαντάφυλλου 5χρ

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με λίγες λέξεις το Μπενάκειο αυτές θα ήταν χαρά, δημιουργία, παιχνίδι, ερεθίσματα, μάθηση, έμπνευση, φιλίες, χρώματα. Ευχαριστούμε για όλα!

 

Ευφροσύνη Κατσάνου και Χρυσοβαλάντης Ανδρεώλας - Γονείς Σπύρου Ανδρεώλα 6χρ.

Πριν 2,5 χρόνια κάνοντας έρευνα για τον παιδικό σταθμό που θα έπρεπε να γράψω τον γιό μου, διάβασα σε κάποιο site με αξιολογήσεις ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων για το Μπενάκειο, ότι «πρόκειται για ένα από τα καλύτερα σχολεία της χώρας στην κατηγορία του». Μετά από δύο χρόνια φοίτησης του παιδιού μου στο Μπενάκειο μπορώ με σιγουριά να το επιβεβαιώσω.

Φωτεινή Μαυρομανωλάκη - Μαμά του Κωνσταντίνου, 5 ετών

Για το αγαπημένο μας Μπενάκειο,
Λίγες λέξεις που θέλουν να εκφράσουν την μεγάλη μας αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα μας προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια. Ένα σχολείο με την πραγματική έννοια του όρου, γεμάτο αγάπη, γνώση, ασφάλεια, πολιτισμό. Ένα μέρος όπου τα παιδιά βρίσκουν μια δεύτερη οικογένεια, αυτή του σχολείου, για να μεγαλώσουν, να μάθουν, να εξελιχθούν, να ανθίσουν…!

Ευχαριστούμε για όλα….!!!

Οικογένεια Ρίτη